Policia Local

639793035

 

Ofertes de Treball Ajuntament

Espai Jove

Bústia de suggeriments del futur projecte per als joves a les Escoles de Baix.

espaijove@alcarras.cat 

Participació Ciutadana

L'Ajuntament d'Alcarràs promou la Participació Ciutadana, per tal que la ciutadania pugui fer arribar i participar de les accions municipals. 

Actualment, ha posat en marxa un procés participatiu -primer, entre el jovent, i posteriorment, entre els adults- per tal de recollir les propostes per un nou espai per al jovent.

PODEU ACCEDIR AQUÍ A L'ENQUESTA PARTICIPATIVA PER L'ESPAI JOVE

 

També, promou la participació ciuatadana en l'elaboració del Pla d'Igualtat, que en aquests moments es troba en fase d'elaboració, després del treball de camp.

 

Així mateix, s'ha posat en marxa diferents fòrums ciutadans que serveixen per debatre i estar al corrent d'aspectes relacionats amb la governança municipal:

 

-Assemblea anual dels comptes municipals 

Es convoca la ciutadania a finals d'any, amb motiu del tancament del Pressupost Municipal i per Informar del Pressupost vigent. 

-Comissió d'Avaluació de la Seguretat (CAS)

Es convoquen totes les entitats de la Vila (aproximadament, cada dos mesos) a participar, conjuntament amb la corporació municipal i la Policia Local, d'un fòrum per debatre mesures relacionades amb la seguretat, el civisme i la convivència.

-Assemblees extraordinàries informatives 

Es convoquen quan hi ha temes cabdals que cal informar i recollir l'opinió de la ciutadania.