Policia Local

639793035

 

Ofertes de Treball Ajuntament

Espai Jove

Bústia de suggeriments del futur projecte per als joves a les Escoles de Baix.

espaijove@alcarras.cat 

L'Ajuntament estrena el mes de febrer

La Regidoria de Cultura i Festes programarà 1 acte mensual per a infants de 0 a 6 anys 
 

 L'Ajuntament d'Alcarràs, a través de les regidories de Festes i Cultura, estrenen aquest proper mes de febrer 'La Petita Agenda'. L'objectiu d'aquesta iniciativa és programar mensualment 1 espectacle i/o taller dirigit al col·lectiu d'infants de 0 a 6 anys. "Volem apropar a aquest col·lectiu i les seves famílies diferents disciplines artístiques: música, circ, titelles, teatre i d'altres arts i modalitats per aquestes edats", assenyala Laia Sisó, regidoria de Cultura i Festes.

 

La ciutadania podrà veure el símbol de la 'Petita Agenda' a l'Agenda Mensual que rep a les seves cases i que serà el d'un mussol .com el d'aquesta imatge que adjuntem-. 

 

El primer d'aquests actes serà el proper dissabte 20 de febrer amb 'Sensacional', un espai de sensacions audiovisuals per a nadons de 18 mesos a 3 anys. Es tracta d'una experiència visual i sonora sorprenent. Se'n faran 4 passis al dia i el preu de l'entrada serà de 3€. 

 

Festes

 

 

 

Regidoria de Fires i Festes

 

Regidora: Laia Sisó i Sanjuan

Horari de Visita: Amb cita prèvia trucant al 973 795 700 o demanant-ho a través del correu.

Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

OBJECTIUS:

La Regidoria de Fires i Fetes té per objectiu dóna forma a l'oferta lúdica i de promoció de la vila de la qual gaudeixen i se'n beneficien els ciutadans, així com els seus visitants.

Alcarràs és una vila amb un elevat nombre d'entitats que participen activament en la confecció de les diferentes festes. En aquest sentit, la Regidoria de Festes i la Comissió de Festes col·laboren estretament amb les entitats per a organitzar l'oferta festiva que es desenvolupa durant tot l'any. Les Festes Majors (tan d'hivern com d'estiu), però també altres festes com el Carnestoltes, els Reis Mags d'Orient, la Castanyada, la Festa de Santa Anna, etc... són exemples d'aquest elevat grau d'activitat lúdica.

Pel que fa a la Regidoria de Fires, l'objectiu principal també és posar a disposició de l'economia local els instruments necessaris perquè tingui la visibilitat exterior suficient per a donar a conèixer els seus products. La Festa del Comerç (que es celebra a l'octubre i el maig), però també el Fòrum del Prèssec i la Nectarina són dos de les principals fires de les quals gaudeix Alcarràs.

 

 

 Pots veure en aquest enllaç les diferentes fires i festes d'Alcarràs:

Fires i Festes