Policia Local

639793035

 

Ofertes de Treball Ajuntament

Espai Jove

Bústia de suggeriments del futur projecte per als joves a les Escoles de Baix.

espaijove@alcarras.cat 

Salutació de l'alcalde

Des d’aquesta finestra tecnològica oberta al món, voldria donar-vos la benvinguda a la vila d’Alcarràs, un municipi del Segrià dinàmic en l’economia agrícola i ramadera, actiu en la vida participativa veïnal i ric en pensament i emprenedoria.

 

Miquel Serra i Gòdia
 

Com a alcalde, i en nom de l’equip de govern i de tota la corporació, m’adreço a totes i a tots vosaltres per presentar-vos aquesta nova pàgina web, que neix amb l’objectiu de ser un complement més al servei de la ciutadania, tant la de la nostra vila, com la d’altres llocs. En aquesta pàgina web hi trobareu aquella informació que us pot ser d’utilitat per al vostre dia a dia.

 

El nostre objectiu és atansar-vos al màxim els instruments municipals que han d’estar a la vostra disposició. En aquest sentit, i per complementar aquest espai tecnològic, també comptem amb un perfil institucional a la xarxa social Facebook, per arribar al màxim nombre de persones possible i perquè el nostre objectiu és, com deia abans, millorar la vida quotidiana de les persones.
Des de la corporació municipal que presideixo, heu de saber que, minut a minut i dia rere dia, treballarem amb molt d’esforç i no menys humilitat per fer-vos aquest dia a dia, ja de per sí prou complicat, una mica millor.

 

Volem que Alcarràs sigui una vila segura, agradable, participativa i rica en activitats per a tots els públics, i en aquesta direcció treballem i treballarem perquè així sigui.