Policia Local

639793035

 

Ofertes de Treball Ajuntament

Espai Jove

Bústia de suggeriments del futur projecte per als joves a les Escoles de Baix.

espaijove@alcarras.cat 

Medi Ambient

L'Ajuntament d'Alcarràs obre els horts municipals a tota la població i els dinamitzarà amb diferents tipus d'activitats

Fins ara els destinava només a persones jubilades i amb rendes baixes
Presentació del nou projecte als veïns de la vila

Alcarràs vol dinamitzar els seus horts socials i potenciar-ne el seu ús obrint-los a tota la població. Fins al moment, des de la seva apertura fa quatre anys, només se'n podien beneficiar les famílies amb pocs recursos i les persones jubilades. Aquest any, però, s'obren ja a tota la població –això sí, deixant una reserva d'unes 30 parcel·les aproximadament per als col·lectius abans citats-.

 


El consistori va programar dimarts una xerrada informativa per tal d'explicar el nou projecte, que gestionarà l'empresa Punt Eco, amb una llarga experiència en aquest camp, principalment a Lleida...

Llegeix més...

Nova furgoneta per a les tasques de la Brigada Municipal

Per reduir despesa en manteniment de les actuals i per dotar-se d'un vehicle amb més capacitat
La furgoneta adquirida, a l'esquerra.

L'Ajuntament d'Alcarràs ha adquirit una furgoneta per a la Brigada Municipal, per tal de facilitar el transport de muntatge i desmuntatge de difenfents activitats i esdeveniments que es porten a terme a la Vila. Aquest vehicle se suma a una altra furgoneta, de menys capacitat, que es va adquirir també fa uns dos mesos. 

 

El nou vehicle, que ja s'ha retolat amb la imatge de la "Brigada", permetrà també desprendre's d'alguns dels antics, que suposaven una despesa de manteniment que, amb la nova furgoneta, es podrà evitar.

 

La capacitat de la furgoneta permetrà també...

Llegeix més...

Ajuntament i Medi Ambient retiren del teulat de l'Església un niu en risc de caure

Per un pes excessiu i per tenir un punt de suport insuficient 
Tasques d'avui.

Tècnics de Medi Ambient de la Generalitat i de l’Ajuntament d’Alcarràs han portat a terme aquest matí les tasques per retirar un dels nius de cigonyes que hi ha al teulat de l’Església que es trobava en greu perill de caure al buit, ja que se sustentava sobre una estructura insuficient per suportar-ne el seu pes.

L’Ajuntament d’Alcarràs, a través de la Regidoria de Medi Ambient, va sol·licitar a Medi Ambient aquesta actuació després de detectar que el niu podia desprendre’s en qualsevol moment, amb el risc que això suposava pels transeünts i també per les mateixes aus. Els tècnics han comprovat que el niu no es trobes en...

Llegeix més...

Alcarràs arranja el Camí del Riu per fer un circuit ‘saludable’ amb visita a llocs d’interès

L'Ajuntament ha programat per aquest diumenge una 'Caminada' per aquest camí
Camí del Riu.

L’Ajuntament d’Alcarràs ha arranjat diversos trams del Camí del Riu per habilitar un circuit que transcorre per aquesta àrea, i que té una longitud de 5,2 quilòmetres.

A través de la Regidoria de Medi Ambient s’ha habilitat aquesta zona que comença al Parc de la Via i continua per un passeig paral·lel al Riu Segre. L’Ajuntament ha reobert l’antic camí que connectava el Camí del Riu amb l’antiga central hidroelèctrica. Posteriorment, la ruta creua la Sèquia de Remolins i arriba fins a l’antiga central hidroelèctrica i al Torrent d’Alcarràs. Finalment, torna al Parc de la Via, la zona verda propera al nucli...

Llegeix més...

Mesures per potenciar la mobilitat sostenible a Alcarràs

El municipi s'adhereix a la Setmana de la Mobilitat
Una de les activitats.

L’Ajuntament d’Alcarràs s’adhereix a la Setmana de la Mobilitat Sostenible, que s’organitza a tota Catalunya entre el dia 22 i el dia 29 de setembre amb el lema ‘Fem el carrer més nostre’. És per aquest motiu, que des de la Regidoria de Medi Ambient i Espais Públics s’han programat activitats per ‘sensibilitzar’ la ciutadania que cal prioritzar formes de mobilitat alternatives al domini absolut del cotxe particular i molt més sostenibles, segures i saludables.

Així doncs, s’ha programat una ‘Caminada Verda’ que tindrà lloc el proper diumenge dia 21 amb arribada i sortida al Parc de la Via. I, el diumenge dia 28, tindrà lloc una...

Llegeix més...