Policia Local

639793035

 

Ofertes de Treball Ajuntament

Espai Jove

Bústia de suggeriments del futur projecte per als joves a les Escoles de Baix.

espaijove@alcarras.cat 

Patrimoni

Alcarràs difon en un vídeo l'atractiu de la floració dels fruiters

L'Ajuntament endega una campanya a les xarxes socials per atraure visitants en aquesta època de l'any
Imatge de la visita dels fruiters en flor

'Alcarràs Florit: L'espectacle de la floració'. L'Ajuntament d'Alcarràs ha endegat una campanya a les xarxes socials a través d'un vídeo gravat amb tecnologia 'drone' que mostra la floració dels camps de fruiters, amb l'objectiu d'atreure visitants de cara als propers dies, quan ja els arbres mostrin amb tota la seva esplendor un paisatge multicolor.

 

El vídeo, enregistrat la campanya passada, ja ha estat compartit per nombrosos usuaris de les xarxes i en pocs dies ha rebut nombroses visualitzacions. Cal recordar que Alcarràs és un dels municipis del Baix...

Llegeix més...

Rutes de Patrimoni per descobrir la vila d'Alcarràs

Una nova forma de descobrir el patrimoni alcarrassí
Casa de Montagut

Alcarràs, a través de la Regidoria d'Ensenyament i Patrimoni, ha dissenyat una sèrie de plànols per descobrir els monuments més emblemàtics de la població. A partir d'ara, turistes i/o veïns poden descobrir diversos emplaçaments de la vila, gràcies a la senyalització informativa que s'ha instal·lat en aquests punts.

 

Per una banda, el Consistori ha elaborat un plànol de la Ruta de Patrimoni 2016 pel terme d'Alcarràs, que mostra tretze punts d'interès a la zona: l'Alzina Centenària; el Mas de Volta; el Molí de Jaumetó; Montagut; Vallmanya; el Vilot; el Pantà de l'Arròs; el Pantà de la Mina; els polígons Revés, Tossalet Roig i...

Llegeix més...

Alcarràs camina per la nova senyalització del Camí Ignasià

La ruta, d'uns vuit quilòmetres, transita per terreny urbà i rural
Imatge del grup participant.

Desenes de persones no s'han volgut perdre aquest dissabte al matí la caminada organitzada per descobrir la nova senyalització del Camí Ignasià pel terme municipal d'Alcarràs, que discorre per uns vuit quilòmetres de la vila, combinant paisatge urbà i rural.

 

Els participants, que han iniciat la marxa des de la Plaça Arrabaleta, han pogut gaudir d'una jornada diferent, tot descobrint la zona urbana de la vila així com els paisatges plens de fruiters de la zona rural. La caminada ha finalitzat amb un esmorzar amb begudes i fruita gentilesa de Fruits Caberol.


La nova senyalització del Camí Ignasià al seu pas...

Llegeix més...

Alcarràs estrena el Camí Ignasià

Recorregut amb una caminada saludable
La senyalització.

Alcarràs inaugurarà aquest dissabte, dia 1 d'octubre, la senyalització del Camí Ignasià amb una caminada popular pel tram que transcorre per la localitat. Una ruta que compta amb unes vistes immillorables: paisatges replets de fruiters per la zona rural; i una zona urbana, amb els edificis més emblemàtics de la ciutat i la zona comercial.

 

L'acte s'iniciarà a les 10.00 hores a la Plaça Arrabaleta i des d'aquest punt començarà una caminada pel tram del Camí Ignasià que discorre pel terme d'Alcarràs. Els participants caminaran aproximadament uns 5 quilòmetres, entre l'anada i la tornada. Per participar-hi cal inscriure's prèviament a Lo Casino, al...

Llegeix més...

Alcarràs celebra les Jornades de Patrimoni

Actes durant tot el cap de setmana, amb una ruta teatralitzada 
 

 L'Ajuntament d'Alcarràs, a través de la Regidoria de Patrimoni, celebrarà el proper cap de setmana les Jornades Europees de Patrimoni. L'activitat s'iniciarà divendres amb l'entrega de premis del concurs de fotografia. 

Aquest any com a novetat, la ruta serà teatralitzada -dissabte, a partir de les 18h- amb col·laboració de les entitats: Remember Company i Associació Amics del Cavall i en acabar actuació de la Coral Alzina, ja que aquest any les jornades estan enfocades a fomentar la participació de les associacions de la vila.

La ruta consistirà en explicar la història de la vila des de l’arribada dels romans fins l’època medieval. Hi...

Llegeix més...