Policia Local

639793035

 

Ofertes de Treball Ajuntament

Espai Jove

Bústia de suggeriments del futur projecte per als joves a les Escoles de Baix.

espaijove@alcarras.cat 

Esports

Alcarràs millora els serveis del seu camp de futbol

Amb més vestidors, oficines i un local social amb servei de cafeteria
Obres de millora realitzades a la instal·lació

L'Ajuntament d'Alcarràs ha millorat l'entorn del Camp de Futbol Municipal per tal d'adaptar aquest equipament als usos d'avui per part de centenars de nens i nenes i també de joves esportistes.

 

En dos fases, el consistori ha construït uns nous vestidors, oficines per a l'Escola de Futbol del Baix Segrià i el Club de Futbol i un local social que tindrà servei de cafeteria. També s'ha construït una marquesina coberta i una part de marquesina que anirà recoberta amb una enfiladissa d'herba. Els treballs han comportat també la conseqüent urbanització d'aquest entorn. La inversió per tal...

Llegeix més...

L'esport d'Alcarràs es bolca amb La Marató

Partits diversos, exhibicions i torneigs són algunes de les propostes que s'han organitzat.
Imatge de l'any passat de la jornada benèfica

El Patronat Municipal d'Esports d'Alcarràs ha programat diverses activitats esportives per aquest cap de setmana, els dies 17 i 18 de desembre, per recaptar fons per col·laborar amb La Marató de TV3, que en aquesta ocasió es centra en l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

 

Dissabte dia 17 de desembre, la jornada s'iniciarà al matí amb un Torneig Benèfic de Tennis per a joves i adults, organitzat per l'Escola de Tennis d'Alcarràs, a les pistes municipals de Tennis. A aquesta proposta, es suma un altre Torneig de Pàdel en categoria 'menors'. A...

Llegeix més...

Alcarràs celebra la seva primera Festa de l'Esport Local

El regidor d'Esports, Jaume Bernis, va destacar la importància que avui té l'esport local en el dia a dia de la localitat.
Els premiats amb els seus guardons

El Patronat Municipal d'Esports d'Alcarràs va organitzar el passat divendres a "Lo Casino" la primera edició de la Festa de l'Esport, un esdeveniment que neix amb l'objectiu de reconèixer amb un acte públic la tasca que diàriament porten a terme entitats, clubs, professionals de l'esport i també els que el practiquen.

 

El regidor d'Esports, Jaume Bernis, va destacar la importància que avui té l'esport local en el dia a dia de la localitat, i que actua com a element cohesionador i de transmissor d'uns valors positius a la societat.

 

A la...

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Alcarràs preveu finalitzar les obres de millora del Camp de Futbol a la propera tardor

Visita d'obres amb els regidors i regidores dels grups municipals, a les instal·lacions 

L’Ajuntament va organitzar ahir una visita a les obres del Camp de Futbol, per a tots els regidors, amb l’assistència dels tècnics que les executen, per tal de poder explicar de primera mà com s’estan duent a terme els treballs i poder resoldre dubtes que poguessin sorgir.

 

La visita d'ahir.

Les obres consisteixen en la millora de part de les instal·lacions d’aquest camp municipal, bàsicament de la part dels vestidors (ja executades en una primera fase i que han comportat la construcció de 4 vestidors nous) i ara amb l’habilitació d’oficines per a l’Escola de Futbol del Baix Segrià i un local social que farà...

Llegeix més...

Més de 600 inscrits a la IV edició de la Nectarina Atlètica

Les curses i la caminada, tot un èxit de participació i de públic
Instant de la sortida.

La Nectarina Atlètica Fruits de Ponent va celebrar aquest dissabte la seva quarta edició i ho va fer mantenint la seva aposta per fusionar esport i un dels elements característics d’Alcarràs: la fruita dolça. Va aplegar més de 600 participants, entre les curses infantils, les de 5 i 10 KM i la Caminada.

Els més ràpids dels quals van ser, en els 10 kilòmetres, Abderrahim El Jaafari i Meritxell Bonet, i en els 5, Roger Sans i Laura Malo. La cita, una de les primeres de les comarques lleidatanes que va optar per l’horari de vespre, va incloure també curses infantils, una caminada popular i moltes activitats més. Ara la...

Llegeix més...