Policia Local

639793035

 

Ofertes de Treball Ajuntament

Espai Jove

Bústia de suggeriments del futur projecte per als joves a les Escoles de Baix.

espaijove@alcarras.cat 

Joventut

L'IES d'Alcarràs ofereix esmorzars saludables als seus alumnes

Avui s'ha celebrat la primera de les sessions de la campanya 'Cuida't: Esmorzars saludables'
Imatge del primer esmorzar saludable d'enguany

Com ja és tradició, l'Ajuntament d'Alcarràs, en el marc de les Jornades de Salut de la vila, que s'iniciaran el proper dilluns, dia 7 de novembre, organitza la campanya 'Cuida't: Esmorzars saludables'. Entre els objectius principals d'aquesta iniciativa destaca la sensibilització dels més joves en temes de nutrició i la recuperació dels hàbits saludable a l'hora dels àpats.

 

La campanya, impulsada per les regidories de Joventut i de Sanitat, Família i Serveis Socials, es durà a terme durant els tres primers divendres del mes de novembre a l'IES d'Alcarràs. Els...

Llegeix més...

La directora general de Joventut visita el camp d'estiu d'Alcarràs

Subtítol o encapçalament

La directora general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Marta Vilalta, va visitar ahir el Camp: "Fent Camí a Alcarràs", en què 24 joves d'arreu de Catalunya participen arranjant camins històrics i participant en la vida social del municipi. 

La directora de Joventut, en primer terme.

Vilalta va xerrar amb els joves d'aquest camp de treball, que s'organitza conjuntament amb la Direcció General de Joventut, l'Ajuntament d'Alcarràs i la Fundació Josep Carol. A la visita també van ser-hi presents Esperança Casas, Coordinadora Territorial de Joventut de Lleida, així com Miquel Serra, alcalde d'Alcarràs, Santi Pelegrí, regidor de Joventut, i d'altres regidors del...

Llegeix més...

Èxit de la setena edició del "Taller de les professions" d'Alcarràs

Que organitzen l'Ajuntament i l'Institut de la vila 

Els alumnes de 3r i 4t d’ESO, han participat avui en la 7ª edició del “Taller de les Professions”, una jornada organitzada per l’Institut i l’Ajuntament amb l’objectiu d’ ensenyar a tot l’alumnat de què poden treballar a Alcarràs quan acabin d’estudiar, donar a conèixer les diferents professions i possibilitats laborals de la vila, i per tant, quins estudis i/o experiències els hi manquen per arribar-hi. La jornada ha estat un èxit gràcies a la col·laboració i participació del teixit empresarial de la Vila, els quals han acollit diferents grups d'alumnes per tal d'explicar-los-hi quin tipus d'activitats professionals porten a terme, així com quines especialitats...

Llegeix més...

Coneix el cartell guanyador de les Nits a la Fresca 2016

La guanyadora, Alba Martínez, ha rebut un premi de 250 euros 

Una jove d'Alcarràs, Alba Martínez, ha estat l'autora del cartell guanyador de les Nits a la Fresca 2016. El regidor de Joventut, Santi Pelegrí, va fer-li entrega ahir del guardó que li concedeix 250 euros per al premi. 

El tinent d'alcalde Santi Pelegrí entrega el guardó a la guanyadora. 

 

Es tracta d'un cartell, que vol representar un dels costums típics a la vila, com és el 'prendre la fresca' a l'estiu o els grupets de persones xerrant i gaudint dels moments estivals. 

Peu de foto

El jurat ha valorat precisament la qualitat i l'originalitat del cartell. 

Els jovent d'Alcarràs pren el carrer en favor de la participació i la integració

'Alcarràs Té Colors' omple la Vila d'activitats 
Un dels actes. 

Els valors com la interculturalitat, la cohesió i el respecte vers els altres han envaït avui els carrers d’Alcarràs. Els joves de la localitat han organitzat una jornada plena d’activitats variades, sota el nom ‘Alcarràs té colors’, per trametre totes aquestes qualitats a la resta de la societat i demostrar així que tothom és igual. L’activitat, liderada pel grup Bao-Bap, és una iniciativa dels propis joves del municipi, que compta amb l’impuls de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de la vila i amb el suport de la Direcció General per a la Joventut.

L’alcalde de la localitat , Miquel Serra, ha destacat que iniciatives com la...

Llegeix més...