Policia Local

639793035

 

Ofertes de Treball Ajuntament

Espai Jove

Bústia de suggeriments del futur projecte per als joves a les Escoles de Baix.

espaijove@alcarras.cat 

Serveis Socials

Alcarràs recull més de 3 tones per al Gran Recapte

Entre tot el voluntariat i als diferents punts de recollida 
Alguns dels voluntaris, de l'A.E. Lo Mòtit.

La localitat d'Alcarràs s'ha sumat als actes del Gran Recapte i ha aconseguit recollir més de tres tones, concretament 3.100 kg. 

 

Es tracta d'una recollida que es va iniciar el divendres i va durar fins dissabte, als diferents llocs de recepció: els supermercats i l'Agrobotiga d'Alcarràs.

 

Aquest any, els Serveis Socials han volgut posar l'èmfasi en recollir productes, principalment, per als infants.

 

 

Alcarràs cobrirà la Plaça Nova amb una gran xarxa de colors feta a ganxet XXL

Alcarràs vol mostrar amb aquesta acció la seva solidaritat amb les dones que pateixen o han patit en primera persona la violència
Totes les xarxes elaborades es fusionaran en una 

El projecte 'Teixint Aliances', impulsat per la Regidoria de Salut, Família, Serveis Socials i Dona, va prenent forma. A principis d'octubre, es feia una crida a la ciutadania a sumar-se a aquesta iniciativa i a col·laborar, amb la intenció d'elaborar xarxes de colors mitjançant la tècnica del ganxet XXL amb materials plàstics.

 

A dia d'avui, moltes de les xarxes rebudes ja estan unides. L'objectiu final és crear una xarxa de colors prou gran per cobrir la Plaça Nova, gràcies als treballs elaborats pels diversos...

Llegeix més...

L'Obra Social "la Caixa" renova l'ajuda amb l'Espai Social Municipal "Les Roquetes" d'Alcarràs

Signatura de la renovació de l'ajuda amb l'alcalde d'Alcarràs Miquel Serra 
La signatura de l'ajuda va tenir lloc amb presència de l'alcalde, Miquel Serra.

L’Obra Social “la Caixa” ha col·laborat, per tercer any consecutiu, amb un donatiu de 8.000 euros a l’Espai Social ‘Les Roquetes’ d’Alcarràs, un equipament que l’Ajuntament d’Alcarràs, amb la col·laboració del voluntariat, van posar en marxa fa dos anys. L'alcalde, Miquel Serra, i Anna Suria, Directora de l'Àrea de Negoci de CaixaBank, i el director d'aquesta entitat a Alcarràs, Josep Maria Tiers, van renovar aquesta passada setmana l'aportació, gràcies al conveni de col·laboració que ambdues parts van subscriure.

Llegeix més...

Alcarràs enceta les IV Jornades de Salut

Com afrontar la fibromiàlgia, primera de les sessions
Un moment de la primera sessió

La primera de les sessions de les IV Jornades de Salut a Alcarràs s'han iniciat aquesta tarda amb una xerrada entorn la fibromiàlgia, la síndrome de fàtiga crònica i la síndrome de sensibilitat química múltiple. Lucia Balagué, presidenta de Fibrolleida, juntament amb tres persones afectades per aquestes patologies han protagonitzat una xerrada per informar sobre com afrontar aquestes malalties i, sobretot, sensibilitzar a la societat de com ha d'actuar enfront aquests pacients. 

 

Els testimonis presents han explicat en primera persona com se'ls va diagnosticar la malaltia i com és el seu dia a dia.

 

Les Jornades de...

Llegeix més...

Les Jornades de Salut d'Alcarràs arriben a la quarta edició

La primera sessió tindrà lloc el proper 7 de novembre, a Lo Casino
Imatge d'arxiu de les Jornades

Les regidories de Sanitat, Família i Serveis Social i Cultura organitzen del 7 de novembre a l'1 de desembre la quarta edició de les Jornades de Salut a Alcarràs 2016. La fibromiàlgia, la hipertensió arterial, la lumbàlgia, la osteopatia, la incontinència, les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques, els ictus i el gluten són alguns dels temes que es tractaran durant les sessions.

 

Entre els objectius de les jornades, organitzades per l'Ajuntament d'Alcarràs i amb el patrocini de Fruits de Ponent -aportarà els sucs de fruita que es consumiran al finalitzar les xerrades-, destaca la necessitat de...

Llegeix més...