Policia Local

639793035

 

Ofertes de Treball Ajuntament

Espai Jove

Bústia de suggeriments del futur projecte per als joves a les Escoles de Baix.

espaijove@alcarras.cat 

Governació i Personal

 

Regidoria de Governació i Personal

 

Regidor: Miquel Serra i Gòdia

Horari de Visita: De Dilluns a Divendres de 9.00 a 14.00 hores a l'Ajuntament d'Alcarràs. Per parlar amb el regidor cal cita prèvia al telèfon 973 79 00 04 o enviant un correu al contacte que figura aquí.

Correu Electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

OBJECTIUS:

La Regidoria de Governació i Personal engloba una àrea que agrupa les tasques de seguretat (Policia Local...) i direcció i gestió del personal que pertany a l’administració municipal.

La principal funció de la regidoria de Governació és la de facilitar la convivència ciutadana, promoure el respecte pels espais comunitaris i posar la policia al servei dels ciutadans. Aquest objectiu general es concreta en molts de més concrets i en multitud d’actuacions.

El servei que presta la policia als veïns el podríem definir com integral i de proximitat: informació, assistència en cas d’urgències de qualsevol tipus, ordenació del trànsit, mediació en conflictes, vetllar pel compliment de l’Ordenança de Civisme, etc. En aquest sentit, la policia local disposa de dues línies de telèfon per al número 639793035.

La Policia Local també depèn de la Regidoria de Governació.

Consulta aquí la Memòria de la Policia 2016

Recursos Humans

Pel que fa a la Regidoria de Personal o Recursos Humans, la tasca principal d’aquesta àrea és gestionar la plantilla municipal amb els criteris de màxima eficiència, màxima transparència i màxima optimització.