Policia Local

639793035

 

Ofertes de Treball Ajuntament

Espai Jove

Bústia de suggeriments del futur projecte per als joves a les Escoles de Baix.

espaijove@alcarras.cat 

Cultura

 

 

Regidoria de Cultura

 

Regidora: Laia i Sisó Sanjuan

Horari de Visita: Amb cita prèvia.

Lloc: Centre Cultural 'Lo Casino'

Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

OBJECTIUS:

 

Des de la Regidoria de Cultura pretenem incentivar la vida cultural del municipi i donar el màxim recolzament a les entitats culturals del municipi, ajudant-les a tirar endavant i a desenvolupar projectes que enriqueixen el conjunt de la nostra vila. Així doncs, la Regidoria vol incentivar i promoure l’activitat cultural al municipi, posant a l’abast els recursos per satisfer les necessitats de la població en aquest àmbit.

També vol afavorir la coordinació i col•laboració entre les diferents associacions culturals de la vila, així com el seu treball conjunt amb l’Ajuntament. La Regidoria de Cultura vetlla perquè els ciutadans tinguin les condicions necessàries per incrementar els seus nivells culturals.
També vol posar en valor i vol promoure la cultura catalana i els trets d’identitat propis de la nostra vila.

Entre els seus objectius hi figura també intentar que l’activitat cultural sigui variada i arribi al major nombre de veïns possible, tenint en compte els diferents grups socials presents a la nostra vila, segons sexe, edat, formació, procedència, etc.

Finalment, volem fer arribar al veïnat la informació de totes les activitats culturals programades i, per això, utilitzem diferents canals de comunicació.

 
 
 

 

Oferta Cultural
 • Setmana Cultural: Tots els anys Alcarràs organitza pels vols de Sant Jordi, la Setmana Cultural, uns dies dedicats a la celebració de multitud d'activitats culturals. Entre aquestes activitats destaca la trobada literària de la vila amb els premis "Narració Curta vila d'Alcarràs" i el "Concurs Literari Vila d'Alcarràs".
 • Premi Narració Curta 'Vila d'Alcarràs'
 • Concurs Literari d'Alcarràs
 • Concurs Narració Curta Gent Gran
 • Concurs Narració Curta Infants
 • Concurs de Pintura Ràpida: Tots els anys, dins els actes previs a la Festa Major d'Estiu, s'organitza el concurs de Pintura Ràpida, on artistes de tot arreu pinten al moment algun espai de la vila.
 • Concurs de Dibuix i Pintura
  També, els el marc del actes previs a la Festa Major, el cap de setmana anterior a la gran festa, molts nens i joves d'Alcarràs participen en aquest concurs on presenten els seus dibuixos sobre la temàtica escollida.
 • Concurs de Cartells
  Per la imatge de la Festa Major d'Estiu, l'Ajuntament organitza un concurs per a escollir el cartell que anunciarà la festa.
 • Concurs de Fotografia "Una Mirada al Patrimoni"
  "Una mirada al patrimoni” és un concurs de fotografia per fer un recorregut
  pel patrimoni de la nostra vila mitjançant l’objectiu d’una càmera fotogràfica.
 •  Concurs de decoració de carrers
  Animeu-vos i poseu el poble ben guarnit, a punt pels dies de més festa de la nostra vila!
 • Concurs de decoració de balcons
  Després de l’èxit de les passades edicions, convidem la gent d’Alcarràs que guarneixin els seus balcons i façanes de la millor manera!!
  Posem la vila bonica pels 5 dies de Festa Major!!