Policia Local

639793035

 

Ofertes de Treball Ajuntament

Espai Jove

Bústia de suggeriments del futur projecte per als joves a les Escoles de Baix.

espaijove@alcarras.cat 

Noves Tecnologies i Comunicació

 

Regidoria de Noves Tecnologies i Comunicació

 

Regidora: Maite Codina i Badia

Horari de Visita: De 10.00 a 14.00h. i de 17.00 a 20.00 (horari hivern) a l'edifici de 'lo Casino'. Per parlar amb la regidora, cal cita prèvia trucant al 973 795 700 o demanant-ho a través del correu.

Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

OBJECTIU:


La Regidoria de Noves Tecnologies i Comunicació contempla, com bé diu el seu enunciat, tres parcel•les primordials i transcendentals en el funcionament del govern municipal i de la seva projecció exterior.
 

La Regidoria de Noves Tecnologies, nova a l’Ajuntament, ha estat una necessitat davant els canvis que la nostra societat està experimentant pel que fa a les Noves Tecnologies de la Informació i les noves oportunitats que ens ofereixen les xarxes socials. L’Ajuntament d’Alcarràs s’ha adaptat als temps actuals obrint-se a aquestes eines de difusió. Per exemple, ha renovat la seva pàgina web i l’ha adaptat als nous estàndards web i n’ha actualitzat els continguts, així com l’ha fet més usable, còmoda i àgil per als usuaris i usuàries. També s’ha obert a les xarxes socials amb un perfil governamental a Facebook i també a Twitter. Aquestes eines permeten entrar en contacte amb nou públic i fer-ho dinàmicament i a temps real. A més a més, i a través del Punt d’Informació Juvenil (PIJ), ofereix assessorament als joves que ho demanin.

 

Finalment, la Regidoria de Comunicació s’encarrega de promoure i difondre el dia a dia d’Alcarràs a la premsa. També promou el butlletí d’informació imprès Alcarràs.Info, un exemplar que resumeix els punts que es debaten i aproven a cada ple municipal i del qual se n’editen 4.000 exemplars en blanc i negre.
.

 

 

ENLLAÇOS D'INTERÈS:

Punt d'Informació Juvenil (PIJ): PIJ


Contacte de Premsa:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telf. 639960448

Santi Bonet

 

 

Enllaços d'interès